آشپزی و دوستی
آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 4 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امیدوارم روزی پر از نعمت و زیبایی داشته باشید میخوام بهتونیه دسر تابستونی آموزش بدم با من همراه شوید.

دسر خنک تابستانی:

مواد لازم آلبالویی:

1-شکر:175 گرم                        2- پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپخوری

3-آب آلبالو : 500 میلی لیتر          4-بستنی آلبالو:100گرم

 

 

مواد لازم انبه:

1-شکر:50 گرم                              2- پودر ژلاتین:2قاشق سوپخوری

3- پوره انبه: 500 میلی لیتر

 

 

 

طرز تهیه:

 

1-شکر و آب آلبالو را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب بشه . از مواد به اندازه 3\1 پیمانه جدا کرده داخل ظرفی بریزید و ژلاتین را روی اون بپاشید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا رقیق شود.ژلاتین رقیق شده را داخل مواد قبلی ریخته و بعد از خنک شدن کامل بستنی به آرامی مخلوط کنید تا مواد کاملا صاف و یکدست شود.

2-مواد لازم انبه را نیز با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده  و پودر ژلاتین داخل مواد حل شود. سپس کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

3-قالب مورد نظر را داخل فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شود. یک لایه از مواد آلبالویی کف ظرف ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا نیم بند شود از یخچال خارج کنید و از مواد انبه به آرامی روی مواد آلبالویی بریزید. قالب را مجددا داخل یخچال قرار دهید و به همین ترتیب لایه ها را ادامه دهید بعد از آخرین لایه دسر را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید سپس از قالب جدا کنید.

نکته:

چنانچه از قالب فلزی استفاده میکنید  کافیست ظرف را به مدت 30 ثانیه  در آبجوش بزارید و داخل ظرف مورد نظر برگردانید اما اگر از قالب سیلیکونی استفاده میکنید  کافیست با انگشت  مرطوب دور تا دور قالب دسر را از اون جدا کنید  سپس حلقه فلزی رو جدا کنید در بیارید و با یک انعطاف ظریف دسر را از قالب در ظرف مورد نظر جدا کنید .

در ظمن میتونید این دسر خوشمزه رو با انواع بستنی سرو کنید.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.